Reacties deelnemers

Wil je graag nogmaals hartelijk bedanken voor de reiki behandeling. Ik heb me de hele dag super relaxed gevoeld! (Vergelijkbaar met een dagje sauna)
Nog steeds ervaar ik wel dat ik me opeens heel erg moe voel door de burn-out en niet meer m'n ogen kan open houden (Blijkbaar werkt de reiki nog lang door!?). Dan moet ik even kort slapen maar voel me daarna gelijk meer in balans en ervaar ook minder gevoelens van somberheid dan anders.
Dus alleen maar positief!
Martin

Anja straalt rust en vertrouwen uit. Dat maakte dat ik mij snel op mijn gemak voelde. Inmiddels ben ik meerdere keren bij Anja geweest voor reiki en chakrahealing. Deze behandelingen hebben mij op mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied enorm geholpen. Ik zit een stuk beter in mijn vel. Als mooie bijkomstigheid kan ik nu al drie weken zonder pijnstillers. Ik ben Anja enorm dankbaar.
Elles R.

Jouw reiki en chakra healings maken alles een stuk lichter. En dan ook nog eens van die fijne wandelingen erbij... Het doet me goed! Enorm bedankt Anja!
Cindy

Mijn ervaring was ontspannend, "verreikend" en heel erg leerzaam. Ik ben meer te weten gekomen over mijn innerlijke kracht en hoe je hiermee kan oefenen.
Anna - dagretreat

Ik vond het een traktatie voor mijzelf. Even stilstaan bij het moment. Daarnaast ook weer nieuwe dingen geleerd. Het was voor mij een verwendag.
Anoniem - dagretreat

Het was een prachtige en "verreikende" dag. Alles was tot in de puntjes verzorgd: van een cadeautje vooraf tot een mediatie met drum. Lekkere hapjes en gekoeld water gedurende de hele dag. Nogmaals dank, Anja en mede-retreaters!
Patti - dagretreat

Heerlijk om even uit de dagelijkse routine te stappen, met mezelf en de natuur bezig te zijn en nieuwe ervaringen op te doen in een klein gezelfschap.
Het weer zat mee, de locatie was goed, het eten was lekker.
Nienke - dagretreat

Ik vond het een hele leuke dag. Groepje was precies goed qua formaat. Veel geluk met het weer natuurlijk. Heerlijke lunch. Groot pluspunt dat ik tijdens de drumsessie zelfs in slaap viel. Leuk om in het bos je eigen mandala te maken met verzamelde natuurlijke materialen.
Anoniem - dagretreat

Een heerlijk relaxte dag met veel aandacht voor mezelf. Er zaten een paar hele leuke verrassende elementen in het programma, SUPER!
Maartje - dagretreat

Mooi stukje van het Purmerbos gezien! Anja weet veel over de (boven)natuur(lijke) zaken en dat maakt de wandeling boeiend. Mede door de meditatie aan het eind, kom je er volledig relaxed vandaan!
Patricia - wandeling Purmerbos

Het was een mooie ontspannen ervaring. Had verwacht dat ik door het gebruik van de drum mij niet helemaal kon focussen, maar zat juist heerlijk in mijn "eigen" wereld!
Elles W. - kampvuurmeditatie

Door het meelopen, ontvang je een moment van bewustwording om meer tijd voor jezelf te nemen en dit meteen toe te passen.
Tijdens de wandelingen vertelt Anja nuttige informatie over de natuur en wat op je pad komt, zoals de kenmerken van een boom, leuke wetenswaardigheden over o.a. struiken en planten, maar ook waar de natuur voor staat met zijn verschillende periodes gedurende het jaar. Zij brengt dit op een heel fijne rustige manier zonder dat het saai wordt. Bovendien brengt Anja, door haar vooraf voorbereidde, verrasende elementen die je doet nadenken over het hier-en-nu en je doet stilstaan bij de momenten die voor jou van belang (kunnen) zijn.
Tijdens al het bovenstaande ben je ook nog goed in beweging, waardoor dit allemaal een win-win situatie wordt. Het voelt als een heerlijke investering in én een "verreiking" voor jezelf.
Andy - wandelingen Purmerbos

weg-naar-de-vrijheid-oosterse-massage-purmerend