Chakrahealing

Chakra's zijn energiecentra. Er zijn zeven hoofdchakra’s. Ze liggen deels binnen het lichaam, deels erbuiten en staan in verbinding met het auraveld en het lichaam.

Chakra’s draaien rond, als wielen, en vertegenwoordigen elk een aspect van ons energiesysteem. Elk chakra heeft dus een eigen karakter en samen vormen ze een geheel.
Een evenwichtig chakra zorgt er bijvoorbeeld voor dat je vertrouwen hebt in de wereld (wortelchakra), emoties kan loslaten (navelchakra), jezelf accepteert zoals je bent (hartchakra), duidelijk communiceert (keelchakra).
Een verstoring daarentegen kan zich uiten in bijvoorbeeld angst voor verandering (wortelchakra), vasthouden van emoties (navelchakra), geen zelfliefde (hartchakra), moeite om het juiste te zeggen (keelchakra).

Tijdens de behandeling worden handmatig de verstoorde chakra's weer in balans gebracht. Aansluitend kan er een zogenaamde reading gegeven worden. In deze reading wordt besproken wat er aangetroffen is, hoe sta je momenteel in het leven, wat zijn je valkuilen, e.d. Er worden eventueel praktische levensstijl adviezen verstrekt om in de juiste balans te blijven.

Laat even weten hoe je mijn Chakrahealing ervaren hebt

weg-naar-de-vrijheid-reiki-purmerend
chakrahealing-purmerend