Ondersteunende therapieën

Aromatherapie

Alle healings kunnen versterkt worden met aromatherapie. De pure etherische oliën die door de ruimte verspreid worden, helpen mee om de natuurlijke harmonie in het lichaam te herstellen.

Bach Bloesem Remedies

Bloesemconcentraten herstellen de geestelijke harmonie. Dr. Bach, naar wie deze therapie vernoemd is, was ervan overtuigd dat de primaire oorzaak van de meeste kwalen voortkomt uit geestelijke disharmonie.

Op basis van de individuele klacht wordt een flesje met verschillende remedies samengesteld. Door dagelijkse inname van deze vloeistof kan het proces dat bij een healing of massage op gang gebracht wordt, ondersteund en versterkt worden.

Shin-Do

Dit is een vorm van energiewerk om de innerlijke kracht te versterken. De basis is Ki, de bron van kracht, je levensenergie.

Soms zit je in een positieve flow, alles lukt, je voelt je sterk en kunt de hele wereld aan. Maar soms heb je een periode dat alles teveel is, je voelt je energie weglekken, je voelt je onzeker en niet gehoord. Herkenbaar?

Met behulp van tips en oefeningen krijg je "gereedschap" aangereikt om je Ki-kracht te versterken. Er wordt niet voor niets gezegd: "je ware kracht komt van binnen uit".

Laat even weten hoe je mijn ondersteunende therapieën ervaren hebtweg-naar-de-vrijheid-chakra-healing-purmerend