Sjamanistische technieken

Sjamanisme staat voor leven vanuit harmonie met de ritmen en krachten van de natuur. Lichaam, geest, mens en natuur zijn met elkaar verbonden. Sjamanen zijn al eeuwenlang te vinden in diverse culturen over de hele wereld: van Amerika tot aan Afrika en Siberië. Rituelen en "reizen" maken deel uit van hun tradities.

Een prachtig ritueel uit het sjamanisme is bijvoorbeeld het branden van salie, copal of Palo Santo (heilig hout) om ruimtes of personen te zuiveren. In onze samenleving wordt dit steeds vaker gebruikt.

Om jouw healingtraject nog completer te maken kunnen er, naast het werken in het auraveld en de chakra's, sjamanistische technieken toegepast worden:
 • Intrusions
  Het opsporen en energetisch verwijderen van verstorende energieën die niet bij iemand horen.
  Dit kunnen negatieve patronen zijn die een eigen leven zijn gaan leiden of energieën van mensen en situaties om de persoon heen die het energieveld zijn binnengedrongen.
 • Soul Retrieval
  Door situaties uit je vroege jeugd of door trauma's kan er een deel van je persoonlijkheid onderdrukt of zelfs vergeten zijn. Toen was het een overlevingsmechanisme om de pijn van de gebeurtenis niet te hoeven voelen, maar nu heb je dat niet meer nodig. De vergeten of onderdrukte "zielendelen" worden opgespoord en weer teruggebracht zodat je weer "heel" bent.
 • Krachtdier
  Een krachtdier kun je beschouwen als een persoonlijke helper die zijn specifieke kwaliteiten inzet om je te helpen verder te komen in jouw proces, in jouw leven. Denk bijvoorbeeld aan de uitdrukking "zo wijs als een uil".
  Tijdens een sjamanistiche sessie gaan we op zoek naar jouw krachtdier.
Je ligt tijdens de behandeling op de behandeltafel. De kleding kan aangehouden worden.

Als AuraTouch Energetisch Healer ben ik aangesloten bij Nederlof Foundation, een overkoepelende organisatie voor erkende Professional Aurahealer AuraTouch Energetisch Healers.
weg-naar-de-vrijheid-oosterse-massage-purmerend