Reiki

Reiki, een van oorsprong Japanse natuurlijke geneeswijze, is een heel krachtige behandelmethode om via handoplegging het proces van healing op gang te brengen.

Het werkt door op zowel fysiek als emotoneel, mentaal en spiritueel vlak. Daardoor kunnen klachten verdwijnen of symptomen een mildere vorm aannemen. Er kan meer acceptatie en berusting ontstaan over een bestaande situatie. Soms komen emoties los, maar mensen ervaren vooral een extreem gevoel van innerlijke rust en ontspanning.

Via mijn handen wordt de universele levensenergie doorgegeven aan jou en vindt haar weg door lichaam en geest. De zachte, helende Reiki energie heeft een verlichtende en harmoniserende werking en houdt soms nog heel lang na de behandeling aan.

Tijdens de behandeling lig je op de behandeltafel, de kleding kan aangehouden worden. 
Indien liggen niet gaat, is een behandeling op een stoel ook mogelijk.

Reiki op afstand

Er zijn momenten of situaties waarbij een fysieke behandeling niet mogelijk is. Dan brengt een afstandshealing uitkomst. Tijdens zo’n behandeling stem ik me af op jou en stuur de helende Reiki energie naar je toe. Het enige wat je hoeft te doen is op een rustige plek comfortabel te gaan zitten of te liggen zodat je de healing ontspannen kunt ondergaan.

Omdat energie niet aan tijd of plaats gebonden is, kan er zelfs Reiki gestuurd worden naar gebeurtenissen uit je verleden die je belemmeren in het heden. Of naar mentale patronen die jouw persoonlijke groei afremmen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.
Zo kan een afstandsbehandeling met Reiki je steeds dichter bij de essentie, jouw kern laten komen.

Ik ben opgeleid in de traditie van Usui Shiki Ryoho en mijn Praktijk voor Verreiking is aangesloten bij beroepsvereniging Stichting Reiki Ryoho, een overkoepelende organisatie voor Reiki Practitioners.

Voor meer informatie zie www.reiki-ryoho.nl.

weg-naar-de-vrijheid-oosterse-massage-purmerend
reiki-purmerland