Chakrahealing

Chakra's zijn energiecentra. Er zijn zeven hoofdchakra’s. Ze liggen deels binnen het lichaam, deels erbuiten en staan in verbinding met het auraveld en het lichaam.

Chakra’s draaien rond, als wielen, en vertegenwoordigen elk een aspect van ons energiesysteem. Elk chakra heeft dus een eigen karakter en samen vormen ze een geheel.
Een evenwichtig chakra zorgt er bijvoorbeeld voor dat je vertrouwen hebt in de wereld (wortelchakra), emoties kan loslaten (navelchakra), jezelf accepteert zoals je bent (hartchakra), duidelijk communiceert (keelchakra).
Een verstoring daarentegen kan zich uiten in bijvoorbeeld angst voor verandering (wortelchakra), vasthouden van emoties (navelchakra), geen zelfliefde (hartchakra), moeite om het juiste te zeggen (keelchakra).

Tijdens de behandeling worden handmatig de verstoorde chakra's weer in balans gebracht. Aansluitend kan er een zogenaamde reading gegeven worden. In deze reading kunnen we het bijvoorbeeld hebben over hoe je momenteel in het leven staat, wat je valkuilen zijn, e.d. Er worden eventueel praktische levensstijl-adviezen verstrekt om na de healing in balans te blijven.

Je ligt tijdens de chakrahealing op de behandeltafel. De kleding kan aangehouden worden.

Als AuraTouch Energetisch Healer ben ik aangesloten bij Nederlof Foundation, een overkoepelende organisatie voor erkende Professional Aurahealer AuraTouch Energetisch Healers.

weg-naar-de-vrijheid-oosterse-massage-purmerend