Stap-voor-Stap wandeling

Heb je een positieve "boost" nodig, maar zit je niet meteen op een coaching traject te wachten? Of spreken de buitenacitiviteiten je aan, maar voel je je niet comfortabel in een groep op dit moment? Dan kun je ook op individuele basis met mij op stap.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de natuurwandeling laat ik je zien wat er zich op dat moment in de natuur afspeelt. Je zult verrast worden!
De wandeling wordt gecombineerd met meditatief georiënteerde oefeningen die je onderweg van mij aangereikt krijgt. Stap voor stap, in logische volgorde.
En zoals bekend heeft de natuur een rustgevende en verruimende invloed op ons. Daar gaan we gebruik van maken! Er vindt interactie met de natuur plaats en je zintuigen worden opengezet. De meerwaarde hiervan is dat het je tijdens de wandeling helpt om beter te kunnen ontspannen, te relativeren en te inspireren. 
De aangereikte "tools" en ervaringen kun je bovendien naar eigen inzicht op je volgende wandelingen (met vriend, vriendin, kinderen, partner of wie dan ook) toepassen. Je leert als het ware om aan een "gewone" wandeling een extra dimensie toe te voegen en meer verbinding te creëren.

De natuurwandeling kan helemaal op jouw wensen, als die er zijn, afgestemd worden. 
De totale duur is ongeveer 1 uur en wordt afgesloten met een kopje thee, al dan niet vers geplukt uit de natuur.

Heb jij hier behoefte aan? Neem contact met me op. Ik begeleid je graag stap-voor-stap op jouw pad naar vrijheid, meer energie en een natuurlijke balans.
weg-naar-de-vrijheid-oosterse-massage-purmerend