Welkom bij Praktijk voor Verreiking

De Oosterse benadering

In de duizenden jaren oude Oosterse filosofie wordt de mens gezien als één geheel: als de geest gezond is, is het lichaam gezond en andersom. 

Levenshouding, levensstijl en voeding zijn dan ook van grote invloed op ieders lichamelijke en geestelijke gezondheid. Kortom, een holistische benadering. Een lichamelijke klacht is een symptoom, voortvloeiend uit een achterliggende verstoring op psychisch of emotioneel vlak. In de Oosterse traditie wordt verder gekeken dan alleen die ene klacht; waar komt de klacht vandaan?
Oosterse behandelingen, zoals Reiki en Meridiaan massage, hebben tot doel de innerlijke energiebalans te herstellen en het zelfgenezend vermogen van de mens te stimuleren.

Enkele jaren geleden kwam ik in aanraking met de Oosterse benadering. Een Reiki behandeling voelde zo weldadig aan en ik voelde zo'n heerlijke rust en vrijheid in mijn hoofd dat ik dacht: dit wil ik zelf ook met mijn handen bij andere mensen teweeg kunnen brengen!

Inmiddels beschik ik over de vereiste opleidingen en de nodige jaren praktijkervaring. In Praktijk voor Verreiking heb ik al veel mensen in mijn eigen praktijkruimte op mijn eigen manier kunnen behandelen en geholpen. Rustig, betrokken, eerlijk en respectvol.

weg-naar-de-vrijheid-oosterse-massage-purmerend