Wandelingen, meditaties, retreats

Jaaragenda buitenactiviteiten
De wandelingen duren doorgaans twee uur. Er wordt stilgestaan bij wat er zich op dat moment in de natuur afspeelt. Ook een meditatie en een theemomentje maken standaard onderdeel uit van de wandelingen. 

Interesse in één of meer buitenactiviteiten? Meld je hier aan. Telefonisch, per mail of Whatsapp kan ook. Meer informatie over o.a. het vertrekpunt volgt na aanmelding.

Groepswandelingen en meditatiesRetreats

Verreik jezelf - eendaagse retreat
Vrijdag 17 juni 2022 van 10.00 - 17.00 uur in het prachtige natuurgebied Het Twiske
Een dag die helemaal in het teken staat van buitenzijn, natuur, me-time, plezier, ontspanning en positieve energie.

Wat kun je verwachten?
Een rustgevende wandeling waarbij je heel wat te weten komt. Over wat we zoal tegenkomen in de natuur en wie weet, ook over jezelf. Door te vertragen en de interactie met de natuur, ga je relatief snel uit je hoofd én kom je dichter bij je gevoel. 
Verder beleef je juweeltjes van ritueeltjes. Je doet mee aan oefeningen om je natuurlijke balans te hervinden en in je eigen kracht te staan.
De retreat wordt afgesloten met een miediatie bij het vuur. Laat je meevoeren door het geluid van mijn sjamanendrum. En wie weet....heb je daarna nog zin in een plonsje in het water?!

Inbegrepen: verantwoorde lunch, water, thee, tussendoortjes en enthousiaste begeleiding
Prijs per persoon: € 99,-
Bring-a-friend actie: Kom met z'n 2-en en betaal elk € 89,- i.p.v. € 99,-

Minimaal aantal deelnemers: 5 personen
Maximaal: 8 personen

Mocht je 17 juni niet kunnen, maar wel geïnteresseerd zijn in deze eendaagse retreat? Laat het mij dan weten. Ik ga meerdere eendaagse retreats organiseren en hou een lijst van belangstellenden bij. Vermeld dan ook even je voorkeursdag. Wie weet kun je een volgende keer wel mee!

Groepsactiviteiten op maat

Ben je geïnspireerd geraakt door bovenstaande activiteiten en lijkt het je leuk om met een eigen groep op stap te gaan? Denk aan een vriendenclub, sportvereniging, familiedag of vrijgezellenfeestje. Ik stel graag samen met jou een buitenprogramma samen. Van een paar uur, een halve dag tot zelfs een compleet dagprogramma. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Click hier voor teambuilding voor bedrijven.

Individuele wandelingen

Liever een individuele wandeling om uit je hoofd te komen, ruimte te creëren en tot rust te komen? Dan is de Stap-voor-Stap wandeling wellicht iets voor jou.
weg-naar-de-vrijheid-oosterse-massage-purmerend