Gun jezelf eens wat andersFacebook Praktijk voor VerreikingInstagram Praktijk voor Verreiking

Op zoek naar innerlijke rust, een luisterend oor, een betere balans, een moment voor jezelf? Iemand die jou ziet en behandelt als een totaal, uniek mens? Daarvoor kun je prima terecht bij Praktijk voor Verreiking. Maar ook als je last hebt van een bepaalde klacht, hetzij op fysiek, mentaal of op emotioneel vlak.

Als Natuurgeneeskundig Therapeut werk ik op een holistische wijze volgens de vijf natuurgerichte principes. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat energie de basis is voor het functioneren van het menselijk lichaam. De andere principes zijn prikkeloverdracht, drainage, voeding en levenskunst/lifestyle.

Zonder energie kunnen de andere vier principes niet functioneren. Voor de vijf principes geldt een duidelijke prioriteitsrangschikking: een principe kan niet functioneren indien de werking van het voorafgaande principe niet optimaal is.

Praktijk voor Verreiking biedt verschillende behandelmethoden aan, zoals energetische healings (Reiki, Aura- en Chakrahealing), therapeutische massage en coaching in de natuur.

In een prettige en veilige omgeving krijg je de volle aandacht en die behandeling die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Voel je vrij. Nieuwe energie. Beter in balans.
  • weg-naar-de-vrijheid-reiki-purmerend
  • weg-naar-de-vrijheid-klei-therapie-purmerend
  • weg-naar-de-vrijheid-bach-bloesem-therapie-purmerend
  • weg-naar-de-vrijheid-chakra-healing-purmerend
  • weg-naar-de-vrijheid-aura-healing-purmerend
  • weg-naar-de-vrijheid-oosterse-massage-purmerend
  • weg-naar-de-vrijheid-aroma-therapie-purmerend
Afspraak maken:

Anja Klaasse Bos
Natuurgeneeskundig Therapeut
Purmerland 362
1448 PZ Purmerland
06 2841 9930

Contactformulier